Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

EUROPA HOTEL

   Rhodos Town, Grecia

Descriere

Localizare: Hotelul este situat in centrul orasului Rhodos, la 150 de m de plaja Psaropoula Town, care este una dintre cele mai curate plaje de pe insula, la 10 minute de mes pe jos pana la Orasul vechi si portul Mandraki,la 12 km de aeroport. Pozitia sa centrala permite accesul usor la toate facilitatile si atractiile locale.
Facilitati camere: Hotelul dispune de 71 studiouri si 29 de camere dispuse pe 5 etaje ,complet echipate cu toate facilitatile standard cum ar fi: linie telefonica directa , Tv satelit,radio, kicineta(studio),aer conditionat, baie cu cada/dus, uscator de par, minibar(studio) ,balcon cu vedere la mare sau la piscina.
Facilitati hotel: Hotelul pune la dispozitie serviciu de receptie 24 de ore,zona de lobby/camera de zi,TV lounge,mic dejun in camera,Bar ,mini market ,billiard.
Piscina: hotelul dispune de piscina exterioara cu sectiune pentru copii ,Snack Bar la piscina unde sezlongurile si umbrelele sunt gratuite.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.